18. mars 2020

Vi tilbyr inntil 1,5 timers kurs på video med skjermdeling kostnadsfritt.

Møterom. med 7 deltagere i videokonferanse

Vi tilpasser våre løsninger og tilbud på disse områdene til den rådende «litt uvirkelige» virkelighet vi alle jobber i og må forholde oss til om dagen. 

Vi tilbyr derfor inntil 1,5 timers kurs eller brukerstøtte på video med skjermdeling kostnadsfritt. 

(Les mer nedenfor)

Vi jobber alltid for å ha god kontakt, tett oppfølging og sterk tilstedeværelse hos våre kunder, men i disse dager er det dessverre krevende å følge opp med fysiske besøk og kurs.

Vi har over tid testet og høstet god erfaring og kompetanse i bruk av digitale løsninger med videomøter kombinert med interaktiv skjermdeling. Løsningene har i første rekk vært bruk internt mellom CARWEB sine avdelinger i Trondheim, Oslo og Kristiansund samt i noen grad med kunder i distriktene.

Vi ser at tiden nå krever at vi tilbyr brukerservice og kursrelaterte tjenester til alle våre kunder med slike verktøy og løsninger. Vi er derfor glad for å ha gode verktøy og et team som er vant til å bruke disse nå behovet nå melder seg i full bredde. Disse løsningene og tilbudene fungerer like fint selv om de fleste på CARWEB teamet jobber fra hjemmekontor.

Person som deltar i videokonferanse

Bruktbil gir muligheter i en krevende tid.

Vi gjør hva vi kan for å hjelpe deg som kunde i en vanskelig tid. I dagens situasjon er bruktbil et område som gir muligheter både med umiddelbar omsetning og inntjening for din virksomhet og omgående levering og løsning av bilbehov for dine kunder.

Har dere behov for brukerstøtte eller tilpasset kursing tilbyr vi dette kostnadsfritt opptil 1,5 timer på video med delt skjerm for deres brukere. Gjelder i første omgang fram til 1. mai.

Påmelding: førstemann til mølla.

Vi er klar for å bistå deg med brukerstøtte og tilpasset kursing. 

Du finner kontaktinformasjon her: https://carweb.no/kontakt-info/medarbeidere-salgmarkedkurs/

Videokonferanse mellom to personer

CARWEB kundeservice er bemannet og tilgjengelig på: eDialog24 chat direkte fra CARWEB, på e-post support@sentinel.no og telefon 73 89 48 00.

Mer kontaktinformasjon på https://carweb.no/support/ .

Vi ser fram til å høre fra deg og ta en nærmere prat om hva vi kan gjøre sammen.


Vennlig hilsen CARWEB teamet
Sentinel Software AS

Flere nyheter