1. november 2023

Nyhetsbrev november – besøk oss på Bilbransjens Dager 14.-15. november.

Nyhet! Carweb 3 innkjøpsassistent. Løsningen som forenkler og effektiviserer innkjøpsprosessen. Leverer den avgjørende innsikten du trenger for riktige innkjøp som skaper raske salg og gode marginer. Sjekk ut filmen nedenfor.


Besøke oss på vår stand på Bilbransjens Dager 14.-15. november. Nedenfor ser du noen av de nye løsningene vi viser i tillegg til Carweb 3 innkjøpsassistenten:

Carweb-teamet og våre samarbeidspartnere er konstant på jakt etter nye løsninger som kan bidra til videre profesjonalisering og effektivisering av bilhandel og bilforhandlere.
Vi er stolte og glade over å kunne vise flere nye løsninger og verktøy på Bilbransjens Dager i år. Her er noen smakebiter. Besøk vår stand så får du se og vite alt om: Innkjøpsassistent, automatisk innbyttekalkulator, AI markedsassistent, videoannonser automatisk på sosiale media, logitikkstyring med QR koder. AI basert bildebehandling.
Velkommen innom, vi gleder oss til å se deg.


Phyron PaidAds – AI styrt automatiske videoannonser på sosiale media. Facebook, Instagram, Youtube m.fl. Første norske forhandlerkjede er «live» med løsningen for alle side avdelinger nå.

Enklere blir det ikke: Velg biler, velg videomal, bestem annonsebudsjett. Den AI baserte ende til ende løsningen ta hånd om resten, men du kan fokusere på kunder og salg. Be om en presentasjon.


Bruktbilundersøkelsen 2023 – gjennomført av KANTAR med intervjuer av kunder som har kjøpt brukt bil siste 12mnd og kunder som planlegger kjøp av brukt bil neste 12 mnd. Det gir en unik innsikt i markedet. Kunnskap og kundenes preferanser og vurderinger, og ikke minst kjøpsplaner er avgjørende suksessfaktorer. Vi gir deg gjerne en presentasjon av resultatene med innsikt i bruktbilmarkedet.

Ti undersøkelser de siste 16 årene gir Kantar kontinuitet og muligheten til å gjøre trendanalysen enda rikere, sier Anders Hovde (t.h.). Her sammen med Carweb-sjef Øyvind Strøm. Kilde/Foto BilNytt

Les også hva BilNytt skriver: Bruktbilundersøkelsen: 24 % kjøper bruktbilen usett hos forhandler
Merkeforhandlerne har igjen styrket sin posisjon på bekostning av annet bilutsalg. Bruktbilkjøperne velger faktisk dyrere bruktbiler enn i fjor, og det gjelder spesielt elbiler. Det viser Kantars ferske bruktbilundersøkelse.


Carweb Innbyttekalkulator – interaktiv leadgenerator for enklere innkjøp av brukte biler.


Carweb AI Annonseforfatter – Over halvparten av forhandlerne bruker nå løsningen. 90% av de AI genererte tekstforslagene brukes. Målinger gir klare indikasjoner på raskere salg. Du har løsningen tilgjengelig i din Carweb på test ut året.

Digital marketing word cloud

Flere nyheter