4. mars 2024

NYHET! Send bil til Autoringen auksjon rett fra Carweb. Enkelt og effektivt.

Carweb og Autoringen har i samarbeid bygget en kobling som gir deg muligheten til å publisere bil til Autoringens daglige auksjoner direkte fra Carweb.

Løsningen er rask og enkel å bruke. I Carweb velger markedsføring på Autoringen for den aktuelle bilen og angir minstepris. Komplette bildata og minstepris overføres til Autoringen.

Slik fungerer det med Autoringen

Bildata overføres via Carweb, auksjonstakst sendes fra NAF eller Viking, bilder tas med skreddersydd Autoringen APP. Bilen går som oftest på auksjon dagen etter data, takst og bilder er mottatt.

Autoringen omsatte i 2023 11500 biler. 93% av disse ble solgt allerede på første auksjon. Autoringen har fullservice mottak for biler i Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo (Skedsmokorset), i tillegg til nylansert løsning der du kan legge bil på auksjon, uten å sende fra deg bilen.

Ta en prat eller kontakt med Henrik Aandewiel hos Autoringen så får du vite mer om mulighetene og hvordan du kommer i gang og hvilke volumforpliktelser som gjelder. Du treffer ham på telefon: 41 40 98 14 eller epost: carweb@autoringen.no

Du kan også kontakte Carweb teamet for informasjon.


Så enkelt gjør du det i Carweb

Flere nyheter