5. februar 2023

Carweb nyhetsbrev januar:

Med Carweb har du full kontroll på dine data.

Vi registrerer at noen gjennom media prøver å lansere en konkurrent til Carweb, ved å skape inntrykk av at forhandler ikke har kontroll på egne data ved bruk av Carweb. Ingenting er lenger fra sannheten.

Med Carweb har forhandler nettopp full kontroll på sine data. Behandling av forhandlers data er regulert i kontrakt og databehandleravtale.

Data forhandler har i Carweb benyttes kun til forhandlerens egne formål. Overføring av data til andre formål skjer kun etter skriftlig avtale med forhandler.

Hvordan data behandles videre hos de parter forhandler beordrer overføring til blir naturligvis et forhold mellom forhandler og den enkelte part.

Velkommen tilbake til gamle kunder og velkommen til nye.

Det er hyggelig å kunne ønske Ålgård Auto AS velkommen tilbake på Carweb. I disse dager gjøres forberedelser til å sette opp markedsføring av Nissans nye bruktbilprogram samt Carweb dataAPI med overføringer til ny Nissan plattform for i alt 19 forhandlere.
Vi setter stor pris på at Hedin Automotive AS – Porsche Center Stavanger/Kristiansand/Son har signert avtale for Carweb HUB og ser fram til godt samarbeid videre.

Flere forhandlere tar i bruk Carweb Phyron automatisk video for å sette ekstra fart på bruktbilsalget. Løsningen gir god effekt på visningstid og reduserer salgstid (ståtid 2). Vi utvider nå med enda flere video maler med tilpasningsmuligheter og funksjoner for kampanjebudskap. Dette forsterker virkemidlene for å tilpasse video til din profil og merkevare med ekstra effekt.

Vi har allerede gjennomført en rekke bruktbilprosess samlinger og konstaterer at fokus og etterspørsel etter tiltak for å forbedre bruktbilprosess øker.

Etterspørsel etter bruktbilprosess trening og oppfriskning er merkbart økende. Ta kontakt så bistår vi gjerne med det hos deg også.

2023 har startet med høyt aktivitetsnivå på samlinger og kurs for å forbedre utnyttelsen av bruktbilprosessen for forhandler og kjede. Vi har nylig gjennomført to dagers samling for hele RSA Bil kjeden. Videre er vi på bruktbil-«turne» sammen med nøkkelpersoner fra Volvo Car Norge. Denne uken gleder vi oss til å delta på Toyota Norge sin forhandlersamling.

«Bruktbilprosessen og Carweb blir i 2023 det viktigste verktøyet du som forhandler har for å øke dine marginer. Kontakt oss gjerne for en gjennomgang av prosessen.

Vi tilbyr også kursing på flere nivåer. Kontakt oss for et tilbud.

Flere nyheter