14. februar 2024

Bli kjent med den nye Carweb3 – du får den om kort tid. Les og se videoene nedenfor så er du godt forberedt.

Du skal om ikke lenge begynne å bruke Carweb3. Derfor har vi samlet nyttig og viktig informasjon i noen korte enkle videoer som du kan klikke deg gjennom. Da er du kjent med løsningen før oppdateringen kommer. Husk å dele dette med dine kollegaer som også bruker Carweb.

Vi sender nytt varsel med dato for automatisk oppdatering hos deg noen dager i forveien.

Opplæringsmaterialet gir deg en gjennomgang av typisk bruk av Carweb3. Du blir kjapt og enkelt kjent med den nye plattformen og har full glede av den fra første dag. Du får også et innblikk i hvordan du enkelt kan tilpasse Carweb3 til din bruktbilprosess og ditt bruk. Nederst finner du i tillegg video fra webinar med grundig gjennomgang og presentasjon av Carweb3.

Viktig! Slik bruker du de interaktive visningene nedenfor.

  • Klikk på «Start opplæringen». Skru på lyden for å høre veiledning gjennom visning.
  • Klikk på den oransje rammene som dukker opp. Følg med i info boksen nede til høyre.
  • Klikk deg så gjennom fra ende til ende. Da får du godt innblikk i de viktigste funksjonene i den aktuelle delen av Carweb3.
Slik vil det ser ut når du bruker den interaktive gjennomgangen. Klikk/evt fyll ut i de blå rammene som kommer fram. Slik klikker du deg gjennom fra start til slutt.

Introduksjon til Carweb3

Innstillinger i Carweb3

Carweb støtter din bruktbilprosess

Carweb er et viktig verktøy som hjelper deg med å fastsette en innkjøpspris for en bruktbil som gjør at du kan selge bilen med en sunn margin.

Carweb bruktbilprosess – mottak

Her er noen av fordelene med Carweb3:  

  • Platform-uavhengig – Carweb3 vil kunne brukes på PC, MAC, nettbrett og mobil  
  • Signatur er bygd inn i programmet. Dersom du ønsker så kan du nå signere dokumenter sammen med kunden som en del av flyten. Signatur vil ha en tilleggskostnad som faktureres per signatur.  
  • Systemet gir deg bedre hjelp til prisvurdering, oppretting av kunde, innkjøp, produksjon og markedsføring.   
  • Carweb3 er konfigurerbart og enkelt å tilpasse din virksomhet. Systemet er enklere og mer intuitivt å bruke enn noen gang. 

Se video fra webinar med gjennomgang av Carweb3

Flere nyheter