CARWEB2 Nyhet!

CARWEB2 – genialt enkel og nbrukervennlig

CARWEB2 – genialt enkel og brukervennlig

laptopCARWEB2 – genialt enkel og brukervennlig!

Som en «elektronisk binders» holder CARWEB2 kontroll på Bruktbilprosessen og holder styring på de viktigste oppgavene i hverdagen din.

Vi vet at din hverdag er travel. Derfor har vi lagt vekt på at CARWEB2 skal støtte dine viktige daglige oppgaver på en naturlig måte, slik at du kan ha fokus på kunder og salg samtidig som rutiner følges og bruktbilprosessen er under kontroll.

Derfor er CARWEB2 utviklet i et nært samarbeid med erfarne, nytenkende og kompetente nøkkelpersoner i norsk bilbransje. På denne måten er CARWEB2 en videreføring av det beste i fra flere generasjoner med bransjeerfaring, kort sagt:

Beste praksis for framtiden kombinert unik brukervennlighet. Takstmodulen er nyutviklet på samme plattform som CARWEB2 av vår samarbeidspartner BUS AS.

BUStakst2-modulen inneholder en rekke nye effektiviserende funksjoner.

Finn ut mer om CARWEB2 eller be om en presentasjon og demonstrasjon av CARWEB2 og opplev hva vi mener med flyt og støtte for en enklere hverdag og økt salg!

Ny modul i CARWEB2: Salgsmodul tilbud/kontrakt.

Utviklet i samarbeid med- og etter ønske fra NBF Faggruppe bilsalg og mange av våre kunder. Spesielt tilpasset forhandler som ikke har salgs/CRM system med integrasjon til CARWEB eller etablert kjedestandard for dette.

CW2 salgsmodul

Alle rettigheter forbehold CARWEB – Møter bilbransjen. ©2020. Web+design=Genc Media.