Gjør butikken din på finn.no levende og bemannet med gratis videovisning og chat av bil/båt/MC.

Sammen tilbyr vi dette gratis til 1. juli.

EKSTRA DIGITAL TILGJENGELIGHET:
Live CHAT med eDialog24 direkte fra prospektet på hver eneste bil/båt/MC du har på FINN.

LEVENDE DIGITAL VISNING OG BESØK I BUTIKKEN:
Vis kunden bilen, båten eller MC du har for salg og gjerne en rundtur butikken med Whereby VIDEOMØTE direkte fra eDialog24.

Dette tilbudet er et samarbeid mellom CARWEB, eDialog24, FINN og Whereby som et bidrag til våre kunder og dugnaden i disse spesielle tider.

Vi ser at salg av bilen/båten/MC i disse spesielle tider er et forretningsområde som gir muligheter for umiddelbar omsetning, likviditet og inntjening for din virksomhet og levering og løsning som passer kundens ønsker og behov knyttet til Norges-ferie.

Det er viktig at  butikken din kan operere trygt og effektivt innenfor de smittevernråd som
gjelder. Samtidig må kunden gis en trygg, god og selgende opplevelse kombinert med praktiske løsninger som er enkle og muliggjør gjennomføring av hele kjøpsprosessen i en Koronahverdag.
Legg opp til: Hente/bringe tjenester, hjemlevering, hjemmevisning etc. og aktivt smittevern.

La kunden starte besøket i butikken hjemmefra med digital kommunikasjon.

Gi kunden mulighet til å se bilen/båten/MC du selger med «live» video visning samtidig som du snakker med kunden på chat eller telefon.

Vi håper og tror at dersom disse tiltakene kombineres med en kreativ organisasjon med framoverlente medarbeidere vil det gi positive resultater for både økonomi og kundeopplevelse.
Interessert? Noe som kan passe for din butikk?

Vi er klar til å gjøre vårt beste og hører gjerne fra deg!
Bestillinger aktiveres forløpende etter førstemann til mølla prinsippet. Du får bekreftelse, informasjon og oppdatering løpende på epost.

Her bestiller du gratis abonnement fram til 1. juli på dugnadspakken med eDialog24 chat og Whereby video på FINN.Dersom du trenger tilgang for flere brukere, kan det bestilles når firma og første bruker er opprettet.

Ved samlebestilling for forhandlerkonsern med flere avdelinger og brukere, ta kontakt med CARWEB kundeservice. Se kontaktinformasjon HER.

Alle rettigheter forbehold CARWEB – Møter bilbransjen. ©2020. Web+design=Genc Media.