CARWEB Salgsmodul tilbud/kontrakt for NYE BILER i bruk hos de første merkeforhandlerne

bruktbilprosessen

deal

Den nye salgsmodulen er i drift hos flere merkeforhandlere med gode tilbakemeldinger.

Selgerne fremhever CARWEB2 sin brukervennlighet, naturlig arbeidsprosess, enkel samhandling med innbytte og god oversikt. Lynrask oppretting av tilbud med oppdaterte priser og bildata. Fra tilbudet er det kun et klikk til nyeste versjon NBF kontrakter. Eller gå rett til kontrakten om kunden er klar for å handle. Har kunden innbyttebil går denne rett i bruktbilprosessen i CARWEB2 med fullintegrert BUSTAKST2. Dermed får du rasker salg av både nybilen og innbyttebilen.
CARWEB2 Salgsmodul – øker salg og kutter kostnader

· Publisert fredag, 10 oktober, 2014 3:47
Alle rettigheter forbehold CARWEB – Møter bilbransjen. ©2020. Web+design=Genc Media.