Grangaard først kjede med CARWEB2

Mobile Oslo og Auto Elite Ensjø har deltatt i piloteringen av CARWEB2 siden august. Nå er beslutningen tatt.

Grangaard konsernet først over på CARWEB2.

Automobil AS sine 32 forhandlere blir den første av de store forhandlerkjedene som ta i bruk nyutviklede CARWEB2 for hele salgsorganisasjonen, både nye og brukte biler. Sammen med CARWEB2 følger nytuviklet fullintegrert takstmodul BUStakst2. Med denne pakken ivaretas påkostbestillinger  mellom salg og verksted og eksterne verksteder på en ny effektiv måte.

 

Ole Garngaard

Etter en hektisk og vellykket pilotfase med CARWEB2 starter nå overgangen og utrullingen i hele kjeden. «Beslutningen om å bytte til CARWEB2 er tatt på bakgrunn av den betydelige effekt vi ser dette gir forhandlerne i kjeden i form av både bedre sikring og vesentlig effektivisering av bruktbilprosessen. Når vi vet hvordan dette slår ut på bunnlinja i den enkelte butikk og for hele kjeden, er det bare å får gjennomført implementeringen grundig og følge rutinene i CARWEB2.» sier Rune Refsdal som er IT ansvarlig i Automobil Gruppen. I tillegg gir grunnteknologien i løsningen oss kostnadsreduksjoner for IT drift fordi CARWEB2 kjøres med sentral drifting. Dermed trenger vi ikke egne servere for å drifte systemet ellerkostnader og akapsitet knyttet til backup, drift og oppgraderinger.

 

 

Det to Oslo forhandlerne Auto Elite Ensjø og Mobile Oslo vil også delta i pilotering av kommende moduler og videreutvikling av planlagte tilleggsfunksjoner som lanseres fotløpende i CARWEB2.

Mobile Oslo

Ved lansering 27. september vil CARWEB2 i første fase være tilgjengelig i full versjon med komplett Bruktbilprosess. Fullversjonen inneholder også ny fullintegrert takstmodul (BUStakst2) som er bygget på samme plattform og lanseres samtidig med CArWEB2. Lansering av en modulsammensatt CARWEB2 og enkeltmoduler vil skje fortløpende etter dette, det samme gjelder lansering av tilleggsmoduler til fullversjon bruktbilprosess.

 

Mobile Bergen og alle de andre Automobil forhandlerne får CARWEB2
· Publisert onsdag, 21 september, 2011 2:58
Alle rettigheter forbehold CARWEB – Møter bilbransjen. ©2020. Web+design=Genc Media.