DBN – Bruktbil coaching og kompetanse

CARWEB/Sentinel Software AS har siden 2009 vært DBN partner for Norge innen alle fagområder for Coaching og Consulting til bilindustrien.

Vi har gjennomført kompetanse og utviklingsprosjekter for forhandler/merkekjeder, blant annet et omfattende bruktbil kompetanseprosjekt for Volvo Personbiler Norge og Volvo forhandlerne gjennom 2009/2010. Ledertrening for daglige ledere og bruktbilsjefer. Forretningsplanlegging av bruktbilvirksomheten med oppfølgende coachingsamlinger for forhandlere og forretningsanalyser.

Ta gjerne kontakt for en nærmere presentasjon av våre kompetansetilbud og hva vi kan bidra med i samarbeid.

DBN – et internasjonalt bil konsulentselskap.
Vi er spesialister på bruktbil forretningsområdet og arbeider med flere av verdens ledende bilmerker, deres nasjonale salgsselskaper/importører og forhandlere / forhandler grupper.
Vårt fokus er på utvikling av en forretningsmessig profesjonell bruktbilvirksomhet i respektive nasjonale markedet. Vi hjelper våre kunder å sette sin strategiske retning gjennom å støtte dem med den operative gjennomføringen gjennom hele salgsorganisasjonen. Vår lidenskap er detaljhandelen, hvor vi har vår største ekspertise.

Vi arbeider utelukkende på bruktbil feltet fordi:

  • Bruktbil salget har en direkte innvirkning på nybilsalget.
  • Dette er området med størst potensial for forbedret forhandler lønnsomhet.
  • Den kommersielle risikoen kan være betydelig eller kanskje til og med dramatisk redusert for forhandleren … som igjen fører til et mer stabilt forhandlernettverk.
  • Og … fordi det er hva vi vet og kan best
Alle rettigheter forbehold CARWEB – Møter bilbransjen. ©2020. Web+design=Genc Media.