Jobb hos oss

Carweb

CARWEB/Sentinel Software AS:
Kompetanseutvikling og salg
Kompetanseutvikling, salg og mersalg hos våre kunder.

Vi er i en positiv vekstfase sammen med bilbransjen, og på grunn av sterkt økende etterspørsel søker vi en ny medarbeider til vår avdeling i Oslo.

En grunnleggende del av vår virksomhet er å skape merverdi for våre kunder ved å bidra til høy utnyttelse av de IT-verktøyene vi leverer. Sentralt i dette arbeidet står kompetanse- og forretningsutvikling hos våre kunder. Kombinert med salg og leveranser, blir din oppgave å gjennomføre kurs og workshops hos våre kunder. Som en naturlig del av virksomheten inngår også innsalg av kompetansetiltak.

Vi vektlegger følgende bakgrunn og egenskaper:

Bilbransjeerfaring 5 år+: fortrinnsvis bruktbilsalg og ledelse/ansvar på forhandlernivå. Gjerne supplert med bredere bilerfaring.
Helhetlig forretningsforståelse for bruktbil og bilforhandlerdrift.
Troverdighet og tillitsskapende egenskaper.
Tydelig og god til å kommunisere i alle typer forsamlinger.
Entusiasme, humør og uhøytidlighet.
Beherske både det å kunne selge og levere ift. innsalg. Tyngst vekt på levering/gjennomføring.
Målbevisst og utholdende.
Evne til å lære fra seg, skape endring og resultater.
Fortrolig med bruk av IT-verktøy og god forståelse av internett som markedsplass og salgsverktøy.
Tilfreds med utstrakt reisevirksomhet.
Vi tilbyr varierte og utfordrende oppgaver i en kunde- og markedsorientert virksomhet med utviklings- og karrieremuligheter. Konkurransedyktige vilkår med bilordning og kollektive forsikringsordninger.

Send inn din søknad snarest. I første omgang ønsker vi en kortfattet søknad og CV. Attester og referanser vil vi be om senere.

Søk på stillingen:
CV og søknad sendes: wiggo@sentinel.no
Frist: Snarest

Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.

Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Wiggo Ryhjell
Telefon: 901 69 949

Kontakt: Hans Henrik Kvadsheim
Telefon: 977 26 525

Vi utvikler framtidens digitale bransjeplattform sammen med norsk bilbransje. Bli med på laget!

Bilbransjen står overfor større endringer neste 5 årene enn de forgående 50.

Bransjen og den enkelte bilforhandlers behov for effektive digitale forretningsverktøy, med prioritering av nytteverdi og brukerorientering, øker raskere og sterke enn noen gang.

Vi investerer kraftig i økt kapasitet og kompetanse for å kunne bistå og møte disse endringene med rett verktøy for bransjen.

Kanskje du er en av våre nye kollegaer? 

  

Aktuelle stillinger vi skal besette nå:

Sentinel Software ble etablert i 1997 og leverer den digitale plattformen CARWEB (TM). I samarbeid med Norges bilbransjeforbund gjøres nå en historisk satsing og oppgradering av denne plattformen som tar høyde for en rekke nye nødvendige funksjoner og moduler tilpasset fremtidens samlede krav fra en samlet bilbransje.

9 utviklere søkes innen frontend – backend – DevOps til faste stillinger

To Frontend-stillinger

Løsningsdesign og utvikling av ny funksjonalitet i klienten, og design av UI. Klienten kan være web, app eller WPF.

Fem Backend-stillinger

Skal jobbe med både utvikling/vedlikehold av backend og integrasjoner. Skal utvikle i C#/JavaScript avhengig av hvor i løsningen de jobber.

To DevOps-stillinger

Dette er alt som skjer mellom man gjør en commit til Git og ny/endret funksjonalitet er i produksjon, samt overvåkning/monitorering og sikkerhet.


Hos Sentinel Software er vi opptatt av å være et godt lag med en god kultur. Samhold, teambygging og deling av kompetanse er det vi tror på for å trives og for å ha god flyt. Vi ønsker jordnære og trivelige ansatte som jobber for hverandre i et team og har det gøy. De ansatte vi ser etter kan være nyutdannet eller ha lang erfaring, vi setter sammen team som fungerer godt sammen.

Synes du kombinasjonen av teknologi og bilbransjen høres spennende ut, skal du ta kontakt for å høre mer eller sende en søknad til oss.

Alle henvendelser gjøres i første runde til vår spesialiserte rekrutteringspartner Ole Bjørn Gartland i Codework AS. Telefon 932 29 029 eller epost obg@codework.no.

Alle rettigheter forbehold CARWEB – Møter bilbransjen. ©2017. Web+design=Genc Media.
'