Framtid

Sammen med bransjen utvikler vi framtidens digitale bransjeplattform

«Bilbransjen står over for større endringer de neste årene enn de foregående 50.»

Hva betyr det for oss i Norge?
Etter initiativ fra bransjen gjennom NBF Faggruppe bilsalg og engasjerte kunder ble det startet en prosess for å se nærmere på utviklingsbehov og nødvendige endringer. Dette var også en naturlig oppfølging av flere sentrale temaer fra BruktBil-konferansene.

I nært samarbeid med bransjen og Norges Bilbransjeforbund har vi sett nærmere på hvilke konsekvenser dette vil få for bilbransjen, og den enkelte kjede og forhandlers behov for digitale verktøy.

Grundig forankring
Hva som skal utvikles og leveres av den digitale bransjeplattformen CARWEB de nærmeste årene er kartlagt og prioritert i samarbeid og full forståelse bransjen gjennom NBF Faggruppe bilsalg. Beslutningene er forankret i samråd med representanter for aktive fag- og brukermiljøer innenfor bruktbilforretningsområdet.

Detaljering, gjennomføring av utvikling og implementering vil selvsagt være gjenstand for grundig oppfølging for å avdekke behov for justeringer i forhold til markedsutviklingen.

Historisk ekstra investering i utvikling og framtid sammen med bransjen
For å møte disse utfordringene investerer Sentinel Software AS og våre eiere i en kraftig utvidelse av vårt team med dyktige systemutviklere.

I løpet av året vil vi nær doble antall utviklere gjennom mer enn 10 nyansettelser. I tillegg styrkes andre nøkkelfunksjoner som kundeservice og kurs/kompetanse.

Hva betyr dette i praksis for deg som bruker CARWEB?
Først og fremst en rekke nye funksjoner, moduler og videreutvikling av eksisterende løsning. Vi vil gjøre vårt beste for å holde deg løpende informert om de endringene som er mest aktuelle for deg.

Med bransjeplattformen CARWEB vil du være sikret å få nye digitale funksjoner og verktøy med høy nytteverdi raskest mulig. I tillegg vil du ha tryggheten med en IT-plattform som bygges på løpende, samt langsiktig og forutsigbar utvikling sammen med bilbransjen.

De nye mulighetene og modulene:
Først ut var FINANSMODUL med nye muligheter for effektiv styring og bruk av finansiering som aktivt salgsverktøy for brukte biler på finn.no via CARWEB.

Tett bak denne:  GJENKJØPSMODUL, Norske BruktbilPRISER WEB/mobil, LAGEROVERVÅKNING, CARWEB HUB og nå sist CARWEB Phyron video.

Hvis du liker å bearbeide dine bruktbildata litt ekstra i egne regneark og rapporter minner vi om at EKSPORT til EXCEL allerede er tilgjengelig i CARWEB.

Lyst til å høre mer?
Gi en av oss et hint i form av en melding, e-post eller telefon, så tar vi gjerne en nærmere uformell prat.

 

 

Alle rettigheter forbehold CARWEB – Møter bilbransjen. ©2020. Web+design=Genc Media.
'