NBF Tilstandsrapport

NYHETER OG SYSTEMOPPDATERINGER CARWEB2

NBF TilstandsrapportKanskje den beste muligheten for merkeforhandlere til å skille seg positivt ut med sine bruktbiler på nett. Underbygger: Trygghet, seriøsitet og ikke minst merkeforhandlers kvalitetsstandard på bruktbiler.

Markedsføring av Tilstandsrapport med CARWEB2

Markedsføring av biler med NBF Tilstandsrapport er forbeholdt NBF Medlemmer.

Du kan på finn.no angi og vise at bilene har Tilstandsrapport på 2 måter:

  1. Med informasjonstekst/avkrysning for at Tilstandsrapport er tilgjengelig. Da må Tilstandsrapport for bilene være tilgjengelig i butikk og eventuelt mulig for kunden å be om å få denne tilsendt.
  2. Ved å publisere Tilstandsrapport for alle biler som er ferdigstilt Tilstandsrapport fra CARWEB2. Da vises Tilstandsrapport som link i salgsoppgaven/annonsen på finn.no, slik at kunden kan klikke på denne for å se- og eventuelt laste ned/skrive ut Tilstandsrapporten direkte.

Vi trenger tilbakemelding fra deg på hvordan du ønsker å synliggjøre Tilstandsrapport for bruktbiler i din butikk. Vi ber derfor om at du sender oss følgende informasjon på epost til support@sentinel.no .

  • Bekreftelse på at din bedrift er NBF medlem.
  • Informasjon om hvilken løsning du ønsker for å vise Tilstandsrapportene:
    1) At Tilstandsrapport finnes for bilene.
    2) Publisere Tilstandsrapport i salgsoppgaven på finn.no for alle biler som har ferdig Tilstandsrapport.

Aktiv bruk av Tilstandsrapport er tidligere besluttet som en standard for alle NBF medlemmer og anbefales av Bransjegruppe Internett. Tilstandsrapport er et av de viktigste dokumentene for å sikre trygg og profesjonell bruktbilhandel i forhold til Forbrukerkjøpsloven, både for forhandler og kunde.

· Publisert fredag, 15 juni, 2012 10:12
Alle rettigheter forbehold CARWEB – Møter bilbransjen. ©2020. Web+design=Genc Media.