Mer informasjon i Norske BruktbilPRISER

Ny funksjon i Norske BruktbilPRISER lansert i dag.

Nå kan du også se priser og markedsdata som: publiseringstid, antall biler til salgs og meldt solgt etc. hos merkeforhandlere av aktuelt merke under egen fane. Funksjonen er «åpen for testing» hos alle brukere i 14 dager. Deretter er funksjonen kun tilgjengelig for forhandlere som har bestilt Norske BruktbilPRISER Proff med Tilleggspakke 1 som også inneholder en andre nyttige funksjoner. Se mer/bestill på. www.norskebruktbilpriser.no Her kan du enkelt og med umiddelbar virkning oppgradere abonnementet ditt. Tilleggspakke 1 er tilgjengelgi i kombinasjon med proffversjon. Tilleggspakke 1 koster kun kr. 50,- pr mnd pr forhandler.

· Publisert onsdag, 18 april, 2012 1:19
Alle rettigheter forbehold CARWEB – Møter bilbransjen. ©2020. Web+design=Genc Media.